Hoi! Leuk dat je op mijn blog bent beland.Ik ben Dennis van Weesp, 26 jaar en ik kom uit Leeuwarden. Ik heb sinds kort een appartementje in de binnenstad waar ik samen met mijn vriendin Anna en hond Luna woon. Ik heb 2 jaar geleden de opleiding verpleegkundige afgerond. Ik werk nu in de zorg en daar haal ik veel plezier uit. Mensen helpen geeft me voldoening, en zo kwam ik ook op het idee om deze blog te beginnen. Ik heb veel verschillende interesses en ik wil dit graag delen met de buitenwereld. Op deze blog zal je dan ook veel verschillende onderwerpen tegenkomen, van tips voor je studentenkamer (ik heb helaas 5 jaar in een studentenhuis doorbracht) tot gezondheid.

Uitgelicht

Even heerlijk ontspannen in het water

Een klein beetje luxe, daar mogen we onszelf wel een keer mee belonen. Want een harde werker verdiend ook...

Top bericht

Waar moet je aan denken bij een verhuizing?

Veel mensen moeten in hun leven weleens verhuizen. Met verhuizen is vaak veel stress gemoeid, omdat er veel zaken geregeld moeten worden. Verhuizen is...

Gezondheid

Lifestyle

Ik heb de blog aan de hand van mijn interesses ingedeeld in 8 sub categorieën. Veel van de categorieën zullen voor zichzelf spreken, onder de categorie auto schrijf ik natuurlijk over auto’s en de categorie wonen gaat over alles wat met wonen te maken heeft. Een categorie die erg dicht bij me ligt is gezondheid. Zoals ik al zei werk ik in de zorg dus ben ik veel bezig met gezondheid. Mijn werk in de zorg is vooral gericht op lichamelijke gezondheid, met mijn blog wil ik mijn kennis en ideeën daar graag over delen. Naast lichamelijke gezondheid vind ik geestelijke gezondheid ook een belangrijk en interessant onderwerp. Ik ben van mening dat lichamelijke gezondheid even belangrijk is als geestelijke gezondheid, je bent pas echt gezond als deze zaken alle twee op orde zijn.

De categorie algemeen heb ik toegevoegd omdat mijn hersenspinsels alle kanten op kunnen gaan, sommige onderwerpen zullen als een verrassing komen. Ik zal onder deze categorie leuke tips en acties delen, maar wees ook niet verbaast als ik hier iets over mode schrijf. Mijn vrienden zullen mij niet perse als modieus omschrijven, toch doe ik wel mijn best er leuk uit te zien en ik moet zeggen, dat lukt tot nu toe aardig goed.

Aangeraden

Je zal ook af en toe reis gerelateerde blogs voorbij zien komen. Ik hou ontzettend van reizen en ik bezoek zo vaak mogelijk nieuwe landen en continenten. Ik heb er vroeger een soort van sport van gemaakt om de goedkoopste vakantie deals te vinden. Ik blijf toch een echte Nederlander, elke euro korting is meegenomen. Dit is ook een beetje hoe ik op de naam van mijn blog ben gekomen. Ik ben vaak op zoek naar gave acties, die ik dan weer deel met jullie.

Lees dus lekker mee en doe er je voordeel mee!

Auto

Wat zijn je favoriete dingen die je meeneemt tijdens een autovakantie met kinderen?

Genieten van een autovakantie met kinderen - Favoriete items voor onderweg Met kinderen op vakantie is een leuke ervaring, maar ook veel werk. Vooral als je met de auto gaat, moet je goed voorbereid zijn. Om ervoor te zorgen...

Algemeen

Wonen

Gezondheid

Lifestyle