gaveaktie.nl

Alle gave akties van het web

Voordelig de Peugeot 3008 shortleasen zonder BKR toetsing

Soms komt er een auto op de markt waar je gewoon graag in wilt rijden. En heel soms is dat een auto die je écht op de oprit wilt hebben. Voor mij was dit de Peugeot 3008. Best wel een uniek moment, want eigenlijk heb ik helemaal niets met de Franse auto’s. En PSA, synoniem geworden voor badge engineering, was nou niet echt de autofabrikant die ik in de gaten hield. Maar toen ik langs de Peugeotdealer reed en dit model zag staan, voelde ik direct een klik. Die nieuwe Peugeot 3008 was me op het lijf geschreven en ik stapte direct achter het (kleine) stuur om een proefrit te maken. En toen sloeg de twijfel toe.

Heel veel auto en heel veel geld

PSA staat niet bekend om dure modellen, maar de nieuwprijs van de nieuwe Peugeot 3008 vond ik stiekem best gortig. Zeker wanneer de auto met alle opties uitgerust wordt, komt de prijs al snel ruim over mijn spaargeld heen. En een lening afsluiten voor een auto, dat wil ik écht niet. Wat gebeurt er wanneer je onverwachte uitgaven krijgt voor de auto en tegelijkertijd de lening nog af moet betalen? En wat gebeurt er wanneer je na een jaar een ander model ziet staan dat je eigenlijk nog veel liever wilt hebben?

De Peugeot 3008 leasen zonder BKR-toetsing

Ik kwam er overigens al snel achter dat financiering geen optie was voor me, omdat ik een negatieve BKR-codering heb. Niets actueels, want het gaat om een schuld die al geruime tijd afbetaald is, maar toch. De dealer kon niets voor me doen, dus moest ik een andere oplossing zoeken. Ik wilde de Peugeot 3008 uit mijn hoofd zetten, maar dat lukte me gewoon niet. Een vriend van me vertelde me vervolgens dat een auto leasen zonder BKR wél gewoon een mogelijkheid is wanneer je kiest voor shortlease.

En jawel. De Peugeot 3008 op de oprit!

Toen ik naar de mogelijkheden keek, zag ik inderdaad dat een auto leasen zonder BKR geen probleem is, omdat de leasemaatschappij de situatie persoonlijk beoordeelt. En daar kwam een positief bericht uit. Na enkele werkdagen had ik de Peugeot 3008 (inclusief veel opties) al op de oprit staan. Wat een genot om te rijden in deze topper van PSA! Een volwaardige SUV, maar met een kleiner stuur en een dashboard dat volledig op de bestuurder ingericht is. Een droom uit Frankrijk, mogelijk gemaakt door het leasen van een auto zonder BKR en een autofabrikant die een keer zelf aan de tekentafel is gaan zitten!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 gaveaktie.nl

Thema door Anders Norén