Home Lifestyle 5 redenen waarom jij Gucci moet hebben!

5 redenen waarom jij Gucci moet hebben!

0
5 redenen waarom jij Gucci moet hebben!

GG, oftewel Gucci! Een van de meest favoriete modemerken uit de wereld en dit merk staat, naast bijvoorbeeld Coca-Cola en Disney, ook nog eens in de top 100 van alle bekenden merken in de wereld. Dit modemerk wordt ook wel omschreven als italiaanse kwaliteit, klassiek, luxe, herkenbaar en vernieuwd. Alles waar zo’n soort modelabel vergelijken wil worden. In deze blog geef ik jouw 5 goede redenen waar jij een item van dit modemerk in je garderobe moet hebben.

Gucci is excentriek

Als je een mode item van Gucci koopt, koop je altijd iets unieks. Dit modemerk maakt geen simpele saaie witte sneakers of basic shirt. Nee dit modemerk gaat veel verder dan dat. Alle items uit de collectie moeten iets sprekends hebben. Een detail waardoor men meteen kan zien, Hé dit is Gucci! En dat hebben ze.

GG staat voor…

GG staat voor Gucci natuurlijk. Dit logo, met de welbekende letters, kent daadwerkelijk iedereen die ook maar iets met de modewereld te maken heeft en zelfs daarbuiten waarschijnlijk nog. Dit logo staat op de meeste items uit de collectie afgebeeld in het zilver of goud. Op schoenen, tassen, riemen, sjaals en ga zo maar door. Alles is van Gucci.

De kleuren van Gucci

Als we kijken naar de collectie van dit merk is er meteen is wat opvalt, namelijk de kleuren die in de collectie worden gebruikt. Natuurlijk komen alle kleuren wel een keer voorbij maar het merk werkt zelf vooral graag met groene, zwarte, rode en blauwe materialen. Dit geeft de items van dit merk een autoritaire uitstraling en dat is ook iets waar Gucci voor staat.

Sneakers, boots en nog veel meer

Natuurlijk zijn alle items uit de Gucci collectie een eyecatcher op zich maar, als we even kijken naar de schoenen dan worden we oprecht nog een keer ontzettend blij. Deze items geven elke outfit een stoere, luxe en vernieuwende touch. Dit komt onder andere door de materialen die worden gebruikt door het merk maar ook door het welbekende logo die minstens een achtste van het product in beslag neemt. Opvallend? Ja zeker maar we love it!

Last but not least…

De tassen van Gucci. Deze pracht paaltjes wil iedere modeliefhebber hebben. Verkrijgbaar in vele formaten, geweldige kleuren en perfecte details. Alles klopt aan deze tassen. Tuurlijk je legt er wel wat geld voor neer maar naar onze mening ga je hier geen spijt van krijgen.

Ben jij benieuwd welke items er nog meer te vinden zijn? Neem dan snel een kijkje!