Dit keer op zoek naar gave actie van VANS

VANS

Eerder deze maand blogde ik al een keer over mijn zoektocht naar een gave actie voor een Tommy Hilfiger tas. Daar kreeg ik erg leuke reacties op. Dus ik besloot om nog een keer zo’n mode actie te zoeken. Dit keer ben ik op zoek gegaan naar een gave actie voor VANS. Net zoals Tommy Hilfiger is dit een merk dat niet meer weg te denken is uit de wereld van de mode. VANS is door de jaren heen uitgegroeid als trendsetter voor allerlei vormen van streetwear en casual kleding. Hoog tijd om een gave actie te vinden!

Grote collecties gave spullen

De vorige keer had ik mijn zoektocht beperkt tot alleen een tas van het merk Tommy Hilfiger. Deze keer kon ik simpelweg niet kiezen welk item van VANS ik graag zou willen kopen met een gave actie. Als wereldwijd geliefd skatemerk heeft VANS een indrukwekkend grote collectie gave spullen. Van ontzettend comfortabele schoenen tot stevige rugzakken tot aan baggy t-shirts. Je vindt het werkelijk allemaal in de collecties van VANS. Eigenlijk wilde ik niet kiezen welk item ik zou gebruiken voor mijn zoektocht. Maar als ik dat niet deed, zou het onbegonnen werk zijn. Dus ik besloot het onmogelijke te doen: ik ging de drie gaafste producten van VANS uitzoeken.

Drie gave VANS producten

Wanneer je aan VANS denkt, dan denk je natuurlijk gelijk aan het item waar het allemaal mee begon. Ik bedoel natuurlijk de echte VANS schoenen, ook wel bekend als de Old Skools. Met zo’n iconisch paar schoenen kan je nooit de mist in gaan. Persoonlijk vind ik de zwarte sneakers het mooist. Uiteraard zijn de Old Skools compleet met de karakteristieke streep niet de enige gave producten. Daarnaast heb ik ook gekozen voor een stevige, duurzame rugtas. De VANS Range Backpack viel bij mij zeer in de smaak. Er zijn genoeg vakjes en ik was gelijk verkocht door het simpele, stoere uiterlijk. Tot slot besloot ik om ook voor een klassiek oversized shirt van dit merk te gaan. Dit zijn volgens mijn mening drie hele gave producten.

De gave actie is gevonden

Mijn zoektocht begon erg simpel. Zoals iedereen begon ik gewoon te Googlen naar mogelijke acties. Helaas is zojuist de zomersale bij elke webshop afgelopen. Hierdoor waren er nog maar weinig gave actie te vinden. Gelukkig sprongen een paar kanshebbers in het oog. Dit waren webshops die standaard een gunstige prijs vragen voor de producten van dit gave skatemerk. Uiteindelijk kwam ik terecht bij FreshCotton. Deze webshop heeft een enorm groot aanbod streetwear. Hun collectie was dus al erg indrukwekkend, maar de gunstige prijzen maakt deze webshop ook nog eens erg cool. Voor een gave actie van VANS producten zit je daar dus goed!