Home Algemeen Beaphar lost een groot probleem voor je huisdieren op

Beaphar lost een groot probleem voor je huisdieren op

0
Beaphar lost een groot probleem voor je huisdieren op

Mijn hond had last van vlooien en ik gebruik sindsdien de producten van Beaphar. Dit merk is al sinds 1942 actief op de markt van dierenverzorgingsproducten en mag met recht een toonaangevend merk genoemd worden. In mijn zoektocht naar een product tegen vlooien kwam ik uit bij de uitstekende middelen van Beaphar. Dit familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het onderzoeken van de dierenvacht en heeft hier goede producten voor bedacht. Deze gave actie wil je dus zeker niet mislopen, daarom vertel ik er in mijn blog op Gaveactie.nl graag meer over.

Beaphar biedt vlooienbestrijdingsmiddelen

Het meest bekende product van Beaphar is wel het vlooienbestrijdingsmiddel. Inmiddels de zoon van de oprichter van dit merk kwam in 1983 al met dit product. Een revolutie op het gebied van vlooienbestrijding was door Beaphar ingezet. De vlooienband was het eerste product uit deze lijn. Mijn hond draagt deze nu ook met veel nut. Want de rode plekjes en korstjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Mijn hond kan zich weer rustig richten op zijn heerlijke leventje dankzij de producten van Beaphar.

De verschillende producten van Beaphar

In de loop der jaren heeft Beaphar verschillende producten in deze lijn op de markt die allemaal vlooienbestrijdingsmiddelen zijn. Zo is er bijvoorbeeld een vlooienpil op de markt gekomen, een soort anticonceptie pil tegen vlooien. Je hoeft dit bestrijdingsmiddel maar één per maand toe te passen en het zorgt ervoor dat eitjes niet meer uit kunnen komen. Nieuwe vlooien zijn op deze manier kansloos. De vlooienband is het meest bekende product. Gedurende 6 maanden heeft deze vlooienband een werking op zowel honden als katten. De vlooienspray is meer gericht op de omgeving. Het maakt de omgeving van een hot of kat vlooienvrij. Daarnaast is er ook nog een middel tegen ander ongedierte. Hier zijn ook meerdere producten van op de markt gekomen.

Spannende situaties

Ik heb daarnaast mijn hond ook geholpen in spannende situaties door gebruik te maken van de producten van Beaphar. Er is namelijk ook een middeltje op de markt gekomen van dit merk die ervoor zorgt dat je huisdier erg gelukkig wordt tijdens spannende situaties. Ook kan je het gebruiken zodat honden rustig worden. Mijn hond is intens gelukkig met de producten van dit merk. Ik merk het tijdens zijn gedrag dat hij verlost is van de vlooien en als hij naar de dierenarts moet is hij een stuk rustiger. Zeker een gave actie dus.