Home Algemeen De Nubikk schoen: stoer, klassiek en tijdloos

De Nubikk schoen: stoer, klassiek en tijdloos

0
De Nubikk schoen: stoer, klassiek en tijdloos

Nubikk, een merk dat zijn naam heeft afgeleid van het leersoort ‘nubuck’ wat gebruikt wordt voor de schoen, is een merk dat zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot een ware trend. De sneakers zijn geïnspireerd op het straatleven en zijn daarom stoer en hip. Nubikk sneakers stralen een tijdloze look uit en zijn daarnaast ook nog eens in allerlei variaties verkrijgbaar. Benieuwd naar welke sneaker het beste bij jou past? Hier een paar tips:

Simplicity is key

Ben jij een type die houdt van simpele elegantie? De Nubikk sneakers met de basic kleuren zijn ideaal voor type mannen die houden van simpele outfits die overal bij passen. Ze zijn stijlvol en elegant en deze kleuren zorgen ervoor dat de schoenen niet al te veel opvallen in vergelijking met de rest van de outfit. Natuurlijk zijn de kleuren zwart, wit en grijs ook een goede keus omdat deze kleuren overal bij passen, zo kun je ze altijd aan. Hiernaast is beige ook een kleur om te onthouden! Houdt het dus vooral op Nubikk sneakers in de meest basic kleuren en blijf weg van schoenen met een opvallende print of kleuren die eruit springen.

Zachte kleuren

Houd jij wel van wat vrolijkere kleurtjes dan zwart, wit of grijs maar wil je alsnog niet dat de schoenen het middelpunt van je outfit worden? Kijk dan eens naar Nubikk sneakers in de zachte lente kleuren. Een zachtblauwe sneaker, of wellicht een sneaker in de kleuren lichtgroen, paars of roze zal dan snel beter bij jou passen. Deze Nubikk sneakers passen nog steeds bij de meeste outfits door hun lichte en frisse kleurtjes, maar zullen niet meteen alle aandacht vestigen op de schoenen.

Opvallen, opvallen, opvallen!

Heb jij juist schoon genoeg van het dragen van de basic kleuren en wil je dat iedereen zich focust op jouw schoenen? Dan zijn de Nubikk sneakers met opvallende printjes of kleuren absoluut iets voor jou. Felle bordeaux rode Nubikk’s of misschien zelfs de sneakers met de eenkleurige camouflageprint zijn perfect voor de types die wat meer durven met hun sneakers.

NET VOOR DE DAG KOMEN

Ook voor de types die graag op sneakers lopen maar er tegelijkertijd ook graag nog enigszins formeel uit willen zien is er een Nubikk sneaker verkrijgbaar. Door het minimalistische kleurgebruik, het stijlvolle design en de tijdloze uitstraling kunnen de Nubikk sneakers vaak ook netter ogen dan de alledaagse sneakers. Ga voor een elegante zwarte of juist witte sneaker die weinig tot geen poespas als opdruk bevat en houdt het op de designs die simpeler zijn. Op deze manier kun je ze onder een pak dragen of onder andere nettere kleding zonder dat de outfit zijn doel verliest.