De drogist online heeft wekelijks gave aktieknallers

drogist online

We hebben weer een hele gave aktie voor jullie gevonden op het web. Deze keer is dat zelfs niet één specifieke aktie, maar een hele pagina vol! Op de speciale aanbiedingen pagina van de drogist online vind je namelijk alle aanbiedingen en akties die de drogist deze week biedt.

Wekelijke aktieknallers bij de drogist online

Bij de drogist online vind je meer dan 50 duizend verschillende producten op het gebied van onder andere gezondheid, verzorging en huishouden. Dit uitgebreide assortiment is standaard scherp geprijsd, maar het kan nog voordeliger bij deze online drogisterij webshop. Er zijn daarnaast namelijk ook duizenden artikelen in de aanbieding. En ja, het kan nóg beter. Hier worden ook op wekelijkse basis nieuwe aktieknallers aan toegevoegd. Zo vind je altijd wel een leuk koopje dat bij jou past.

Op de website van de drogist online hoef je niet lang naar aanbiedingen te zoeken. Alle akties zijn namelijk duidelijk te herkennen aan het gele aktielabel dat bij de productafbeeldingen wordt getoond. Daarnaast wordt koopjesjagen je extra gemakkelijk gemaakt met de speciale aanbiedingen pagina. Hier vind je namelijk een overzicht van elke gave aktie, aanbieding en korting die de webshop momenteel heeft lopen. Te veel betalen is geen optie, want je kunt de zoekresultaten filteren op de maximale prijs die je wilt uitgeven aan een bepaalde aktie. Verder kun je alle lopende aktieknallers filteren op je favoriete merk en sorteren op prijs of populariteit.

Wil je weten of een specifiek product, zoals bijvoorbeeld je favoriete tandpasta, in de aanbieding is bij de drogist online? Gebruik dan de zoekfunctie van de webshop, waarmee je op een trefwoord, het merk of zelfs de barcode van een product kunt zoeken. Ik gebruik persoonlijk graag tandpasta van het merk Elmex. Dit is echter een relatief dure optie, dus kijk ik graag of er een gave aktie is – voordat ik het product bestel. Dit doe ik door ‘elmex tandpasta’ in te voeren als zoekopdracht bij de drogist online. In de linker balk van de webshop, kan je de zoekresultaten verfijnen. Mijn tip is om even naar beneden te scrollen en te werken met de opties ‘prijs’ en ‘aanbiedingen’. Onder prijs selecteer ik een prijsbereik dat ik zou willen spenderen aan deze tandpasta en door op ‘ja’ onder ‘aanbiedingen’ te klikken, toont de drogist online mij uitsluitend gave akties en kortingen op Elmex tandpasta!

drogist online

Gratis verzending

Nog zo’n gave, en zelfs permanente, aktie van deze drogist online is dat de webshop bestellingen boven de €20,- gratis verzendt! Mijn tip is om artikelen die in aanbieding zijn in bulk in te slaan. Zo bespaar je niet alleen op de prijs van het product, maar ook op verzendkosten.