Duur leven

Het studenten is tegenwoordig echt heel erg duur. De huur is duur, de boodschappen, de kleding, de elektriciteit, gas water licht. Aan alles hangt een prijskaartje. Wij studenten zoeken dan ook het goedkoopste prijskaartje. We kunnen geen biologisch voedsel inkopen het voor maar een goedkoop huismerk. Wanneer ik de stad in ga moet ik altijd eerst kijken naar het prijskaartje en kijken of het product niet boven de 20 euro komt.

Lekker kliederen

Het voordeel aan een student zijn is dat je steeds nieuwe mensen leert kennen. En dan heb ik het vooral over huisgenootjes. Om zelf een appartement te huren is veel te duur. Hierom heb ik een huisgenootje en niet elk huisgenootje blijft hangen natuurlijk. Pas als ik genoeg verdien na mijn studie kan ik het aan zonder huisgenootje. Nu woon ik al een jaartje samen met mijn huisgenoot Saar. Zij is van plan nog wel een tijdje te blijven aangezien ze ook nog in haar studieperiode zit. Alleen wij vonden dat het huis wel toe was aan wat vernieuwing. De muren waren niet wit meer dus daar mocht wel een likje verf overheen. En de vloer was helemaal beschadigd. Daar kon dus ook wel wat aan gebeuren. Zo gingen wij online zoeken naar laminaat en in de winkel naar een leuke kleur voor de wanden. We hadden een mooie lila verf gevonden om onze muren mee te bekliederen. Dat wilde we graag zelf doen om dat het niet moeilijk is en leuk om te doen.

Alles in één

Nu moesten we online zoeken naar laminaat. We zagen voor een mooi prijsje laminaat alleen zaten we dan met het probleem dat wij dat niet zelfde konden leggen. En meestal is het erg duur om iemand hiervoor in te huren. Toen kwamen we op het idee of er misschien een pakket was waarin je laminaat kan kopen en het voor je wordt gelegd. Op laminaatexpert kwamen we dan ook terecht op een pakket van het laminaat met gratis leggen. Dit was precies wat we zochten. We zochten een goedkoop pakket uit en het werd vakkundig gelegd. Zo waren er drie keuzes namelijk:

  • De basic deal
  • De comfort deal
  • De premium deal

Aangezien wij niet het duurste konden kiezen kozen we toch voor de comfort deal in plaats van voor de basic deal. Hierbij had je iets duurder laminaat en nog steeds gratis gelegd. We zijn bereid er iets meer voor neer te leggen. En zo groot is het appartementje niet dus veel vierkante meter hebben we niet nodig.