Houdt de vrijmibo in stand met een borrelpakket

Tegenwoordig wordt er natuurlijk steeds meer en meer thuis gewerkt. Enkele nadelen daaraan zijn dat er onder andere minder interactie is tussen je personeel en de organisatie. Maar hoe zorg je toch voor wat gezelligheid en verbinding onderling? Om toch te zorgen voor wat ontspanning en gezelligheid zie je steeds vaker de thuiswerk borrelpakketten. Dat er thuis wordt gewerkt, betekent natuurlijk niet dat je geen ‘vrijmibo’ kunt organiseren. Lees hier wat voor soorten borrelpakketten er zijn bij Tezet. Tezet heeft een uiteenlopend assortiment van unieke personeelsgeschenken, relatiegeschenken en bedrijfsgeschenken voor ieder seizoen.

Borrelpakket thuiswerken

Inmiddels is er geen ontkomen meer aan en werken erg veel mensen thuis. Daardoor kan het zijn dat bij het personeel het gevoel van verbinding soms verminderd met de organisatie. Juist om die reden zijn de thuiswerk pakketten een trend geworden. Tezet verkoopt borrelpakket thuiswerken om je personeel of relaties te laten genieten van een borrel vanuit huis. Met de vrijdagmiddagborrel pakketten is iedereen klaar voor een online borrel. Je kunt kiezen uit een divers aantal soorten pakketten met daarin bier, chips, wijn, fris en nog veel meer. Daarnaast kun je kiezen uit grote borrelpakketten tot pakketten die door de brievenbus passen. Vanaf €4,89 kun je al een pakket bestellen.

Thuiswerk pakket

Er zijn natuurlijk niet alleen borrelpakketten te koop. Om toch een gevoel van verbinding te behouden met je bedrijf kun jij je medewerkers een attentie geven voor het thuiswerken. Van een handige mok tot aan een exclusieve balpen. Er zijn veel mogelijkheden om je personeel of relaties te verrassen. Tezet is erg flexibel waardoor je attenties op maat kunt laten maken. Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap meesturen of laten bestickeren, niks is te gek.

Paasgeschenken

Met Pasen in het zicht verkoopt Tezet daarbij ook Paasgeschenken. Een Paaspakket is natuurlijk minstens zo leuk en verrassend om te geven. Je kunt kiezen uit een uniek assortiment aan verrassende paascadeautjes. Paaspakketten kunnen kant-en-klaar worden besteld, in een bijpassend thema of je kunt je pakket ook zelf samenstellen of personaliseren door middel van een label, logo of persoonlijke groet. Je bestelt gemakkelijk, selecteer in enkele klikken een paascadeau naar keuze, het aantal stuks en eventueel extra opties zoals een etiket met een logo of tekst. Je kunt zelf een aflevermoment bepalen om je geschenken te laten leveren.

Al met al kun je in een handomdraai een uniek geschenk bestellen om je relaties of personeel te verrassen. En ook handig om te weten: Tezet nu ook in België te bestellen.