Heren truien? Maar het is bijna zomer!

Je kunt niet zonder heren truien, ook niet in de zomer. Je trekt deze heren truien aan als het buiten wat frisser wordt en je nog niet naar binnen wilt of als je geen jas mee wilt nemen maar het onverwacht toch wat frisser is. Er zijn heren truien in alle soorten en maten. In veel verschillende kleuren en materialen. En natuurlijk in ontzettend veel verschillende modellen. Het is maar net welk model jou voegt en welke kleur goed bij jou past. Online kun je je vergapen aan alle mogelijkheden en er zo achterkomen dat er heus andere modellen bestaan dan die je altijd al draagt.

Heren truien te kust en te keur

Bij heren truien denk ik in eerste instantie aan van die dikke, gebreide truien met kabels erop. Een beetje type Scandinavische trui. Maar er zijn natuurlijk veel meer soorten. Je hebt schitterende heren truien met een v-hals of met een ronde hals, met kekke prints of juist helemaal uni. En ze zijn er ook nog eens in werkelijk alle kleuren van de regenboog. Veel mannen blijven toch hangen in hun favoriete kleur: donkerblauw of grijs. Maar er is zoveel meer te koop, wie weet hoe goed rood jou zou staan! 

Combineer je trui gerust met een short

In de zomer zul je minder snel last hebben van koude benen, maar eerder last hebben van een koud bovenlijf. En om dat te voorkomen kun je dus een heerlijke trui aantrekken, ook op een short. Het is dan wel verstandig om je slippers te vervangen voor dichte schoenen met (lage) sokken, zo voorkom je dat je alsnog koude voeten krijgt. Je kunt dan kiezen voor een trui, maar ook een vest is altijd een goed idee. En wat denk je van een hoodie? Die combineert niet alleen fijn met een goede jeans, ook op een mooie short zie je er dan prima uit.

Waar bestel ik deze truien?

Ik kan me zo voorstellen dat je geen zin hebt om naar de winkel te gaan. Je hebt daar immers maar kort de tijd om te passen. Nee, dan is online bestellen veel fijner. Op de prachtige website is de keuze enorm, dus ik raad je aan om te beginnen met het maken van een selectie: welk model, welke kleur, welke maat, tot welk bedrag. Op die manier blijven er dan een paar mooie opties over waar jij je keuze uit kunt maken. Heb je meer dan een trui nodig? Dan herhaal je dit proces, maar dan natuurlijk met net andere selectiecriteria.