Alleen op stedentrip Lissabon als zeer gave actie

stedentrip lissabon

Persoonlijk ben ik gek op gave acties. Ze komen namelijk voor in allerlei soorten en maten. Zo kan een sale een gave aktie zijn, maar ook een evenement of vakantie kan een zeer gave aktie zijn. Onderlaatst ben ik zelf in mijn eentje op stedentrip geweest. Mijn keuze viel op een stedentrip Lissabon. De reden hiervoor was simpel. Ik wist praktisch niets over deze Portugese stad en daar moest zo snel mogelijk verandering in komen. Helaas wilde niemand met mij mee op stedentrip. Achteraf ben ik daar heel blij om. Juist het alleen gaan was een zeer gave aktie. Vandaag vertel ik je alles over mijn ervaringen tijdens de stedentrip Lissabon.

Prachtig weer in een gave stad

Mijn vakantie begon enigszins vol zenuwen. Het was toch wel een beetje spannend om helemaal alleen op stedentrip Lissabon te gaan. Toen ik eenmaal in het vliegtuig zat, besloot ik dat ik toch niets had aan die stress en kopzorgen. Vol goede moed stapte ik uit het vliegtuig en ging ik richting mijn hotel. Aangezien het prachtig weer zou worden tijdens mijn stedentrip Lissabon, had ik een hotel bij het strand geboekt.

Dat was echt de beste beslissing ooit. Veel van de bijzondere bezienswaardigheden zijn namelijk te vinden rond het strand. Bovendien kun je hierdoor heel gemakkelijk van het hotel naar het strand lopen als je even moet afkoelen tijdens je stedentrip Lissabon. Dat had ik ook van tijd tot tijd nodig. Wat een gave stad is Lissabon en wat een prachtig weer had ik tijdens mijn stedentrip!

Stedentrip Lissabon vol bijzondere ervaringen

Gedurende mijn verblijf in de Portugese stad heb ik van moment tot moment geleefd. Natuurlijk had ik me voor het vertrek wel een beetje ingelezen. Eenmaal op stedentrip Lissabon besloot ik dat het een gave aktie zou zijn om alles over te laten aan het moment. Waar ik op dat moment zin in had, deed ik. Hierdoor heb ik echt enorm veel bijzondere ervaringen opgedaan tijdens mijn stedentrip Lissabon. Uiteraard hielp het enorm dat ik in mijn eentje was gegaan. Hierdoor hoefde ik geen rekening te houden met anderen. Ik kon doen en laten wat ik wilde.

Mijn gave aanraders in Lissabon

Tot slot wil ik je nog een paar gave aanraders meegeven die je echt moet bezoeken of doen als je in Lissabon bent. Zo raad ik echt het Castelo De Sao Jorge aan. Dit prachtige kasteel is zelf echt de moeite waard, maar het uitzicht nog meer. Als je dit kasteel bezoekt tijdens je stedentrip Lissabon, dan kun je een compleet uitzicht van de stad aanschouwen. Dat is zo onbeschrijfelijk, dat moet je simpelweg een keer meemaken. Een andere gave aanrader is om tijdens je stedentrip Lissabon in de zijstraatjes en wijkjes te duiken. Daar ontdek je hoeveel karakter de stad heeft. Bovendien vind je daar de beste restaurantjes. Kortom, ben jij toe aan een gave aktie? Ga dan op stedentrip Lissabon en verbaas jezelf!