Tips om de beste koffiemachine voor je horecazaak te kopen

koffiemachines voor in de horeca

Wij Nederlanders houden wel van ons kopje koffie. Een goed koffieapparaat is daarom al van belang als particulier. Je kunt wel bedenken hoe belangrijk het is dat een horecazaak een uitstekende koffiemachine heeft. Maar hoe scheid je het kaf van het koren? Hoe weet je wat de beste koffiemachine is voor jouw horecazaak? Vandaag help ik je daarbij. Ik heb me ingelezen wat nou precies een koffiemachine zo goed maakt. Dit heb ik vertaald naar handige, praktische tips zodat jij gegarandeerd de beste koffiemachine voor je horecazaak koopt! Dat is nou nog eens een gave aktie – al zeg ik het zelf. Dus ben jij op zoek naar uitstekende koffiemachines voor in de horeca? Lees dan snel verder!

Tip 1. Belangrijke specificaties

Er zijn een hoop zaken die ervoor zorgen dat een koffiemachine wel of niet dat ene perfecte kopje koffie zet. Vooral de specificaties zijn belangrijk. Tegenwoordig zijn er koffiemachines te koop met allerlei indrukwekkende en innovatieve specificaties. Maar welke eigenschappen zijn belangrijk voor een koffiemachine voor je horecazaak? Ik heb zelf behoorlijk wat artikelen en columns gelezen om daar achter te komen. Uiteindelijk kwam ik uit op de volgende belangrijke specificaties:

  • Waterdosering;
  • Temperatuur;
  • Capaciteit;
  • Koffiemolen aanwezig;
  • Mogelijkheid om melk op te schuimen;
  • Koppenwarmer voor extra service.

Wanneer je een koffiemachine koopt met deze specificaties, dan heb je een uitstekend exemplaar voor jouw horecazaak te pakken!

Tip 2. Vraag een offerte aan

Als je niet zeker weet welke koffiemachines voor in de horeca het beste aansluiten bij jouw wensen en werkzaamheden, dan kun je ervoor kiezen een offerte aan te vragen. Het invullen en aanvragen van zo’n offerte hoef je niet alleen te doen. De beste koffiemachines voor in de horeca kun je eenvoudig vinden met Offerte.nl! Zij helpen je door een deel van het zoekwerk uit handen te nemen. Daarmee bedoel ik niet dat zij beslissen welke koffiemachine de beste is voor jou. Nee, ze gaan op zoek en geven je een selectie van vijf offertes van apparaten die allemaal aansluiten bij jouw wensen en werkzaamheden. Vervolgens bepaal jij nog steeds zelf welke koffiemachine het wordt. Zo kun je dus ook gemakkelijk een goede koffiemachine voor jouw horecazaak kopen.

Tip 3. Drink eerst eens een kopje koffie

Ten slotte wil ik je meegeven om eerst de koffiemachines voor in de horeca te testen. Naast specificaties, uiterlijk en eenvoud in onderhoud is natuurlijk de smaak ook ontzettend belangrijk. Je wilt immers geen kopjes koffie verkopen die je zelf niet eens zou drinken. Bovendien draait het ook om het gevoel en de beleving van het moment. Past de koffie daar bij? Zo ja, dan heb je echt de beste koffiemachine voor jouw horecazaak te pakken!