De TV beugel: onmisbaar in ieder huishouden

TV beugel

Afgelopen maand heb ik mijn been gebroken. Ik struikelde over een afstapje, en ik voelde meteen iets knakken in mijn been. Na een bezoekje aan de dokter werd mijn vermoeden bevestigd: mijn been was inderdaad gebroken. Dit betekende dat ik een tijdje aan huis gekluisterd was en veel rust moest houden. Geen gemakkelijke opgave voor een actieveling als ik! In deze blog vertel ik je hoe deze periode voor mij was.

Een ongeluk zit in een klein hoekje…

We kennen het allemaal wel: situaties waarin je net niet goed oplet en daardoor jezelf verwond of iets beschadigt. En in dat soort situaties kan het dan goed misgaan. Zo liep ik op straat, van de bushalte op weg naar mijn werk. Ik wou nog even snel iets op mijn telefoon checken, maar had ook haast dus liep lekker snel door. En daar was toen het afstapje. Wel een iets groter afstapje, ik denk dat ik 40 cm omlaag stapte, maar ik kwam ongelukkig terecht en mijn bot brak.

Rust houden

Toen mijn been in het gips zat zei de dokter dat ik het even rustig aan moest doen. Rustig aan doen? Als ik iets vervelend vind is het dat wel! Maar goed in een situatie als deze zat er niks anders op dan toch maar naar dit advies te luisteren. De eerste dag ging het nog wel, ik zat lekker thuis op de bank en las allerlei tijdschriften. Maar op dag 2 begon de verveling al toe te slaan! Ik verveelde me en vond het maar saai om heel de dag stil te zitten. En al mijn vriendinnen werken dus die hadden ook geen tijd om mij gezelschap te houden.

Lekker TV kijken

Toen kwam mijn man met een oplossing. Wij hebben thuis al lang geen tv meer, als we iets willen kijken doen we dan gewoon online. Maar ’s avonds kwam mijn man thuis met een heuse TV en een verzamelbox met allerlei filmklassiekers! Hij had er een TV beugel bijgekocht en bevestigde de TV behendig aan de muur. Iets kijken op een TV geeft toch een hele andere beleving dan op het schermpje van je laptop. De volgende dag keek ik meteen 3 films en de tijd vloog voorbij. Ik vond het ontzettend lief dat mijn man dit voor mij geregeld had.

Nieuwe hobby

Inmiddels ben ik alweer een stuk mobieler en kan ik alweer een groot deel van mijn normale activiteiten doen. Maar ik ben nog steeds hartstikke blij met mijn TV! We hebben inmiddels ook een TV beugel in onze slaapkamer opgehangen, we hebben er een nieuwe hobby bij. In het weekend kijken mijn man en ik nu vaak samen een film of serie vanuit bed. Niks is zo lekker als op zondag ontbijt op bed met een leuke film erbij!