Bourgondische waterratten

meyer-mode.nl

Nu de lente en de zomer er weer aan beginnen te komen en we waarschijnlijk wel kunnen rekenen op een aantal hele mooie dagen, zijn we allemaal weer op zoek naar een mooi badpak. Voor de mensen die net zo veel van mode als van het bourgondische leven, is er tegenwoordig een enorme collectie aan grote maten badmode. Ik ben dol op zwemmen en ik ben zeker ook niet vies van het strand. Mijn favoriete plek om de hete zomerdagen door te brengen is echter wel een waterpark. Het liefst met wilde glijbanen, een bubbelbad en een golfbad. Dit is natuurlijk superleuk om te doen. Het nadeel hiervan is overigens wel dat mijn badpakken enorm snel slijten. Nouja… nadeel… Ik kan hierdoor natuurlijk wel telkens weer een nieuw mooi badpak aanschaffen!

Zo veel soorten!

Het is top dat er tegenwoordig zo veel grote maten badmode is in alle kleuren van de regenboog en in alle soorten en maten. Ook kun je eindeloos variëren in de verschillende modellen die er worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan het bekende bandeaumodel, het opvallende model met ruches, het rokjesmodel voor wanneer je uitgekeken bent op broeken, het schattige pofmodel of het schootjesmodel voor wanneer je net even iets anders wilt. Bij grote maten badmode, is het natuurlijk wel belangrijk dat je een model uitkiest waar jij je hebt best in voelt, en wat het best bij je figuur past. Zo is het vaak fijn voor vrouwen met een grotere borstomvang, om een badpak te kiezen met stevige schouderbandjes voor de extra ondersteuning. Heb je korte benen? Zoek dan een badpak die de illusie geeft dat het hoog is opgesneden.

Iedereen is mooi

De belangrijkste gedachtegang is natuurlijk dat ook vrouwen met een maatje meer kunnen er geweldig uit zien in een badpak of bikini. Het allerbelangrijkst is dat je je zelf namelijk goed voelt in je vel. Wees trots op wie je bent, en geniet volop van het leven is mijn motto. Ik vind het namelijk heerlijk om lekker in een nieuw badpak rond te lopen en van de snelste glijbanen af te roetsjen. Tussen het zwemmen door geniet ik van een heerlijke warme maaltijd om meer energie te krijgen van al de actie. Dan vind ik het persoonlijk erg fijn om in een mooi badpak rond te lopen waar ik me erg goed in voel! En mocht je niet zo van al deze actie houden, dan kun je natuurlijk ook altijd leuke badmode dragen voor tijdens het zonnen aan het strand of op vakantie.