Home Zakelijk In contact komen en blijven met de klanten

In contact komen en blijven met de klanten

0
In contact komen en blijven met de klanten

Soms wil je gewoon even snel iets vinden, en dat is niet altijd even makkelijk. Je hebt wel een idee waar je naar zoekt, maar je weet gewoon niet zo goed wat je nou precies in moet tikken of hoe je daar moet komen. Op zulke momenten is het handig als de site waar jij op aan het zoeken bent een live chat service heeft. Zo kun je uitleggen waar je naar op zoek bent en krijg je veel sneller resultaat dan wanneer je het allemaal zelf uit moet kammen. Het zou toch fijn zijn als je daar een beetje hulp bij krijgt?
Live chat service

Eindeloos zoeken

Niemand heeft er zin in, en veel hebben er ook helemaal geen tijd voor. Eindeloos het internet afzoeken totdat je dan toch eindelijk gevonden hebt waar je al de hele tijd naar op zoek bent. Dat is toch zonde van je tijd? Als je precies weet waar je naar op zoek bent ben je vaak al snel klaar, maar als je er nog niet helemaal over uit bent, of je weet gewoon niet zo goed welke variant van een bepaald product je moet bestellen, dan kan het fijn zijn als je daar een beetje hulp bij krijgt, en natuurlijk geldt dat niet alleen als je aan het online shoppen bent.

Het internet is ingewikkeld

Het gaat er natuurlijk niet alleen om dat als je ergens aan het shoppen bent dat je dan de juiste hulp aangeboden krijgt. Het kan soms ook handig zijn om wat navigatie te krijgen op andere sites en platformen, en dat je de kans krijgt om vragen te stellen die niet direct beantwoord worden op de pagina zelf. Het scheelt een hoop zoekwerk, en zo houden sites de klanten ook tevreden. Als je zelf hulp aangeboden krijgt voelt dat toch persoonlijker.

In contact blijven

Ja, het klopt dat we tegenwoordig heel digitaal zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat we alles gelijk kunnen opzoeken en ontdekken zonder ook maar iets van extra hulp. Klanten zullen veel tevredener zijn als ze de hulp krijgen die ze nodig hebben, niet alleen de hulp die de tekst op een site ze biedt. Je wilt je klanten immers tevreden houden zodat ze weer eens terugkomen naar jouw site. En als je ze tevreden wilt houden moet je daar natuurlijk ook zelf wat voor doen. Je kunt ver komen door een klein beetje extra contact te bieden.