3 gave acties die jouw aandacht echt verdienen

palletranden

Zoals je van mij gewend ben verzamel ik continu allerlei gave acties en nieuwtjes die naar mijn mening echt de moeite waard zijn. Soms wil ik zoveel tegelijk vertellen, dat ik niet meer goed uit mijn woorden kom. Daarom kwam ik op het idee om meerdere gave acties met elkaar te combineren. Normaal gesproken ben ik niet zo van de lijstjes en rijtjes, maar voor deze keer maak ik een uitzondering. Als het bevalt, dan komen er wellicht meer in de toekomst. Ga er in ieder geval nu maar goed voor zitten en ontdek 3 gave acties die echt jouw aandacht verdienen! 

1. Gave dingen voor de vakantie

Aangezien de zomervakantie voor het overgrote deel van Nederland voor de deur staat, begint mijn lijstje met gave acties voor de vakantie. Zo is gisteren aangekondigd dat Nintendo komt met een lichtere versie van de Switch, de Switch Lite. Bij deze nieuwe console ligt de focus op handheld gamen! Daarnaast kan ik je ook aanraden om te investeren in een goede koptelefoon. Tegenwoordig kun je voor een zacht prijsje een noise cancelling en draadloze koptelefoon scoren. Ideaal voor de kids om te combineren met hun gameconsole tijdens de autorit naar Frankrijk. Heb je geen kinderen of interesse in Nintendo of koptelefoons? Dan zou ik de foldertjes in de gaten houden voor uitstekende waterproof speakers. Altijd handig voor op de boot of als je aan het chillen bent langs het zwembad.

2. Gave manieren op dubbel gebruik te maken van spullen

Natuurlijk hoef je niet altijd nieuwe spullen te kopen. Soms kun je door een kleine gadget of toevoeging jouw huidige producten omtoveren tot iets compleet anders. Neem bijvoorbeeld pallets. Deze houten plateaus zijn een perfect materiaal om allerlei tuinmeubilair mee te maken. Is dat niet je ding? Gebruik je pallets om spullen te vervoeren, maar heb je te veel losse dingen? Investeer dan in palletranden. Dankzij palletranden kan je binnen een mum van tijd de pallets transformeren tot palletkisten. Heb je geen pallets? Dan zijn er nog genoeg andere dingen waardoor je ineens dubbel gebruik kan maken van spullen. Door bijvoorbeeld te investeren in een goede lens kun jij ineens veel meer met je camera!

3. Nog meer gave gadgets

Zoals zoveel mensen heb ik een zwak voor gadgets. Kleine vernuftige uitvindingen die mijn leven makkelijker maken en nog eens heel erg cool zijn – wie kan dat weerstaan? De laatste tijd ben ik enorm fan van mijn nieuwe wekker. Dat klinkt tegenstrijdig, dat begrijp ik. Desondanks meen ik het echt. Ik heb namelijk zo’n fancy sleep and wake-up light en ik kan je vertellen: het werkt echt! Daarnaast heb ik met die hitte van vorige weken geïnvesteerd in een luxe heet en koud ventilator apparaat van Dyson. Echt een aanrader voor iedereen die niet zo goed tegen extreme temperatuurschommelingen kan.