Home Lifestyle Dames coltruien: warm de winter door

Dames coltruien: warm de winter door

0
Dames coltruien: warm de winter door

Ik ben verslingerd aan dames coltruien. Min of meer noodgedwongen maar van de nood kun je natuurlijk een prima deugd maken. Dames coltruien zijn stijlvol en modieus en je kunt er eindeloos meer variëren. Wat ik dan ook naar hartenlust doe. Dus dan ben je automatisch  opzoek naar een gave online actie om zoveel mogelijk van die dames coltruien in te slaan. Want deze basis wintermode heb ik graag in grote hoeveelheden in de kast. Zodat ik elke dag een nieuwe look kan creëren terwijl ik toch comfortabel en warm gekleed ben. En dat is broodnodig want de winter en ik zijn geen vrienden.

De winter buiten de deur

Zoals ik al aangaf ben ik niet zo dol op de winter. Ik ben een vreselijke koukleum en mijn wintergarderobe bestaat dan ook uit hele dikke truien en met daaronder nog een coltrui. En dan heb ik het vaak nog koud. Dat zal ongetwijfeld ook te maken hebben met het feit dat ik mijn werkdagen slijt op een koud, modern opgewarmd kantoor. Je kent dat misschien wel, zo’n kantoor dat ergens ver weg centraal verwarmd wordt. Er wordt een standaard temperatuur ingesteld en daar moeten we het mee doen. Jammer genoeg heeft dat ultramoderne gebouw enkel glas waar ik pal naast zit dus ik voel de koude wind regelmatig langs mij heen glijden. Ik wil de winter dolgraag buiten de deur houden, maar dat lukt niet. Mijn collega’s en ik warmen ons aan ouderwetse straalkacheltjes en heel veel hete koffie. En natuurlijk door onze kleding aan te passen.

Dames coltruien: heerlijk warm

Ik heb dus een grote hoeveelheid dames coltruien. Ik heb ze hard nodig. Maar ik vind ze ook gewoon lekker zitten en een col staat in de winter ook gewoon leuk. Die coltruien waren in de jaren zeventig echt super hip. Dat zie je vaak nog wel terug op foto’s uit die tijd. Van de kleuren van die truien krijg je meteen hoofdpijn, maar ook toen al droeg men ze graag. Gelukkig zijn de coltruien helemaal aangepast op onze smaak qua kleur. Maar ook qua stof. Coltruien kriebelen niet en ze zijn natuurlijk heerlijk warm. Voor mij is het een kwestie van kiezen. Zoals gezegd combineer ik ze vaak met een wat laag uitgesneden hele warme trui en dat gaat prima. Je kunt er de leukste combinaties mee maken. Met de kou nog in de lucht zal ik deze truien voorlopig nog wel dragen. Jij ook?