Een feest organiseren met havo 5

Eindelijk is het zo ver. Wij als klas 5 havo mogen ons eigen feest organiseren. Maar hoe moet dit eigenlijk? Samen met de leden comité zijn wij bijeengekomen om het feest van het jaar te creëren.

Iedereen werd al opgewonden van het idee dat er feest mocht komen aan het einde van het schooljaar. Het moet alleen nog georganiseerd worden… Er staat een topteam klaar om aan de slag te gaan. Er worden veel ideeën met elkaar gedeeld en uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.

Creativiteit

Er werden allerlei thema’s bedacht om het feest compleet te maken. Een beach party omdat het gehouden wordt in juli, een black and white party en een piratenfeest. Er kwamen genoeg ideeën en iedereen was erg creatief.

Wij zijn als comité tot een besluit gekomen. Het wordt de beachparty. Nu hopen dat het goed warm is!

De locatie van het feest is op in de school. Hier zullen de docenten vast blij mee zijn. Gelukkig is er een schoonmaakploeg ingehuurd. Het zal vast een troep worden aan het eind.

Het organiseren

Er komt veel bij kijken wat betreft het organiseren van het feest. Wij moeten geluidsinstallatie huren, verlichting, heel veel drankjes en hapjes en natuurlijk een DJ.

Wij gingen opzoek. Een lid van het comité kwam met een super goed idee. Hij kende hier en daar wat mensen die ons wel wilden helpen. Iemand anders kende ook iemand die wel wilde helpen. Zo kwam er een groep tot stand en hadden wij bijna alles al geregeld. Het feest zou over twee maanden plaats moeten vinden.

Het feest

Twee maanden later was het eindelijk zo ver. De examens zijn achter de rug en iedereen kan zich even laten gaan op de leukste beachparty in de school. Iedereen heeft zo’n zijn best gedaan om er wat moois van te maken en dat kun je zien. Er zijn twee meter grote beach ballen en er is alcoholvrije punch. De leerlingen zijn verkleed en de docenten doen ook gezellig mee. Er hangt een goede sfeer. De muziek is leuk en er wordt flink gedanst.

Het comité knikt tevreden naar elkaar. Er is een geslaagd feest uit voort gekomen en de school zal ons zeker gaan missen als het aan ons ligt. De geluidsinstallatie is fantastisch, die kan de school zeker volgend jaar nog een keer inhuren. Klas havo 4 was erg jaloers op ons idee. Zij zijn volgend jaar aan de beurt. Of het zo leuk wordt als dit feest, betwijfel ik.