Gave trend: faux fur!

feaux fur

Deze winter zag ik al een aantal trends langskomen zoals de Balenciaga sneakers en de Mom-jeans, maar de grootste trend is absoluut de faux fur jas. 
Deze heerlijke zachte jas houdt je heerlijk warm, is fluffy en zacht, en raakt niet meteen doorweekt bij elk Nederlands regenbuitje. Daarnaast staat hij ook nog eens fantastisch. Dé trend van dit seizoen! En je hoeft hem niet alleen in de winter aan; de lente is ook nog frisjes hoor mensen.

Deze jas zag je waarschijnlijk overal al langskomen, en dan vooral de enkellange of knielange variant. Roestbruin, lichtroze en vooral zwarte teddy fur jassen, ze worden deze winter gedragen. Ik weet niet precies hoe deze trends ontstaan en wie ze bedenkt, maar I love it!  Ik ben zelf meteen gaan shoppen voor een gave lange fake fur jas, maar helaas was alles in de stad al helemaal uitverkocht. Alle meiden (en heren) die de trends een beetje volgen zijn natuurlijk meteen zo’n jas gaan halen. Dit omdat zo’n jas er naast fabulous en classy ook nonchalant gedragen kan worden; denk je in; uggs, sportbroek, met een lekkere lange fake fur jas. Heerlijk, zonnebril op, koffie in je hand, en je bent een BN’er. Een lange jas staat sowieso ook veel eleganter bij een langere outfit zoals een rok of jurk. Ik heb zelf liever een langere jas met een kortere jurk of rok eronder, dan andersom.

Maar ik dwaal af. In de stad was dus bang weinig te vinden, en wát er over was was of óngelofelijk duur of vijf maten te groot. Nou is oversized the way to go, maar het moet wel mooi vallen! Dus ik ging lekker online shoppen. En man o man, wat een aanbod. Het fijne aan online shoppen is naast het aanbod en de luxe hebben van thuis shoppen, dat je hem ook thuis kan aan passen. Dus geen druk voelen, geen lelijke lampen, geen stress en haast, lekker je eigen spiegel met een kop thee erbij. Als hij niet past is dat niet erg, dan stuur je ‘m gewoon retour. Als je dan slim bent koop je ‘m online meteen een maatje groter of kleiner (dan hangt van jou af) en dan wordt het geld van je eerste jas teruggestort als je de tweede binnen hebt. Dat voelt bijna alsof je een jas gratis hebt gekregen. Bíjna!

Ben je benieuwd? Klik op de link en bekijk het grote aanbod fake fur jassen!