Wil je ook een gaaf kantoor?

kantoorartikelen

Het kantoor, het is een plek waar jij en je collega’s vele uren samen verslinden. Ruim veertig uur per week zitten jullie samen. Meestal in een niet al te grote ruimte. Uiteraard verschilt dit per werkgever. Hoe dan ook je brengt veel tijd door met dezelfde mensen in één ruimte. Wanneer je zoveel tijd met elkaar doorbrengt is het wel zo leuk om er een gezellige en sfeervolle plek van te maken. Je wilt met plezier naar je werk gaan. Dan helpt het als de werkomstandigheden prettig zijn. Vandaag bespreken we een aantal tips en trends die van jouw kantoor een gave plek maken.

Led-verlichting voor de vrijmibo

Geef je kantoor meer sfeer door gebruik te maken van led verlichting in de vorm van strips. Het handige aan deze ledstrips is dat eenvoudig te installeren zijn. Je kan ze overal plakken en zelfs knippen zodat ze altijd passen in de ruimte die je wilt verlichten. Je kan je creativiteit volledig de vrije loop laten en elke ruimte net dat beetje extra sfeer geven. De ledstrips geven licht in verschillende kleuren. Jij en je collega’s kunnen de kleur van het licht dus volledig naar eigen smaak aanpassen. Zijn jullie in een vrolijke stemming dan kan je er voor kiezen om een felle kleur te hanteren. Ook voor de vrijdagmiddagborrel zal de led verlichting een ware aanwinst zijn. Met een heel spectrum aan kleuren wordt elke borrel een feestje!

Sfeervolle kamerplanten

Naast sfeerverlichting is het ook gaaf om je kantoor van meer groen te voorzien. Het kantoor is vaak een beetje een kille en stijve werkplaats. Door het te versieren met kamerplanten breng je een stukje natuur en daarmee warmte in deze kille ruimtes. Een plant zorgt voor gezelligheid en sfeer. Je zal nu vast denken en hoe zit dat dan met de verzorging van die plant. Er zijn voldoende planten die weinig licht en water nodig hebben en daarmee ideaal zijn voor op kantoor. Mochten jij en je collega’s nu echt alleen van de voordelen willen genieten dan zijn er tegenwoordig zelfs zeer geloofwaardige plastic planten verkrijgbaar. Hoe dan ook een plant zal je kantoor verrijken

Kantoorartikelen van de beste kwaliteit

Naast alle sfeerproducten is het ook fijn om kwalitatief goede kantoorartikelen in huis te hebben. Jouw werkplek verdient het beste. Bij discountoffice.nl hebben ze een gigantische voorraad aan kwalitatief goede kantoorartikelen. Alle producten die jouw kantoor nodig heeft vind je hier. Zo wordt jouw kantoor de gave werkplek die je voor ogen hebt.