Leuke cadeaus voor een tienermeid

yinger

Make up

Make up is natuurlijk voor elke tienermeid een leuk cadeau. Echter is make up wel erg persoonlijk. Je kan dus als je make up wilt kopen voor een tiener beter voor een mascara of een blush gaan. Deze worden namelijk bijna altijd wel leuk gevonden. Een foundation daarentegen is heel erg afhankelijk van de huid en kan daardoor meestal beter door de persoon zelf gekocht worden. Stel je weet dat iemand graag make up krijgt, maar je weet niet zeker wat je zou moeten kopen. Koop dan gewoon een cadeaukaart voor een bekende drogisterij of parfumerie, dan kan je jarige zelf haar cadeaus uitkiezen.

Gellak set

Nagellak wordt natuurlijk door elke tienermeid leuk gevonden. Echter kan namelijk snel gaan bladeren en blijf je daardoor eigenlijk bezig met lakken. Een oplossing hierop is gellak. Gellak is een dikkere substantie die net als nagellak over de nagel heen gelakt wordt. Vervolgens wordt deze laag gellak gedroogd door je nagels onder een uv lamp te houden. Dit is natuurlijk een super cadeau, je lost namelijk een probleem op en kan ook nog wat leuke kleurtjes uitkiezen. Echter moet je wel een uv lamp erbij kopen, anders wordt de gellak niet hard. Echter is dat geen probleem, je kan gewoon gellak sets kopen waar de uv lamp bij geleverd wordt, zoals van het met yinger.

Parfum

Elke tiener begint ook een beetje te experimenteren met parfum. Houdt ze meer van zoete geuren of is een fris geurtje meer voor haar. Meestal weet een tiener zelf nog niet wat voor luchtje zij het lekkerste vindt. Zodoende is het een gemakkelijke keuze op bij de parfumerie gewoon te vragen welke luchtjes onder de jeugd op dat moment het meest populair zijn. Natuurlijk kan je ook hier weer kiezen om een cadeaubon je kopen en de jarige zelf de parfum uit te laten kiezen.

Verzorgingspakket

Een douche- of badpakket is natuurlijk een erg praktisch cadeau. Iedereen gebruikt namelijk dit soort producten. Echter moet je wel zeker weten dat de jarige een bad heeft voordat je een badpakket cadeau geeft. Ook zijn dit soort pakketten misschien iets minder origineel. Zodoende is het ook leuk om zelf een pakket samen te stellen. Items die deel uit moeten maken van dit pakket zijn onder andere een lekker ruikende scrub, een hydraterende crème en een douchegel. Natuurlijk kan je dit pakket ook verrijken met een nagellakje of een mascara.