Met een printer zonder inkt kom je niet ver

printer

Je kent het probleem vast wel met 2 naar schoolgaande kinderen en een man die vaak nog thuis werkt. Elke keer wanneer jij iets wilt printen heb jij het geluk dat de cartridges uiteraard gewoon leeg zijn. Normaliter heb ik dat probleem vooral wanneer ik iets uit wil printen in de kleuren want mijn dochter houdt er nogal van om plaatjes toe te voegen aan haar gemaakte boekwerken en mijn zoon heeft het ook uitgevonden om foto’s uit te printen van hem en zijn vriendinnetje. Maar nee, nu was de maat helemaal vol, een paar dagen terug kon ik niet eens een document in het zwart wit uitprinten want dat ding begon te piepen dat hij leeg was. Grom. Dit schiet echt niet op zo.

 

 

 Nieuwe bestellen

Nou daar gingen we weer, op het internet opzoek naar een leuke deal. Ik vind die dingen namelijk eigenlijk veel te duur voor wat ze daadwerkelijk doen maar je schijnt ze toch nodig te hebben, anders gaat je printer piepen. Nou, ik kon ze wel bestellen bij een webwinkel die gespecialiseerd is in de HP-printers maar die bedragen die hij ervoor vraagt kan ik er 3 voor bij de concurrent kopen. Nou, die keuze was natuurlijk ook snel gemaakt.
Wat wel handig is, is dat je gewoon alle acties als 1 van de eerste pagina’s op google krijgt. Vaak staat er “actie: 3+1 gratis” nou dat trekt natuurlijk heel erg veel klanten aan maar vaak is het dus helemaal niet zo’n “actie 3+1 gratis” maar is het gewoon een lokkertje om je op die website te krijgen. Of het dan krijg je opeens een compleet ander merk te zien die dus niet in je HP-printer past dus je hebt er dan alsnog niet zoveel aan.
Nou prima, ik klik wel op de websites en ik zie wel wat er naar boven komt. De eerste was inderdaad een website waar ze maar 3 soorten HP-printer inkt voor verkochten, dus daar had ik niet zoveel aan. De tweede pagina was daarentegen wel een topper en hadden mijn HP 301XL printer cartridges. Jippie!
Nou en bij toeval deed de beloofde “actie: 3+1 gratis” het ook gewoon bij het afrekenen, wat wil een mens nog meer?

 

Uw bestelling duurt iets langer

Na een dag of twee werd ik gebeld dat mijn beloofde snelle bestelling helaas niet door kon gaan. De voorraad was verkeerd bijgehouden waardoor ze nog aangeboden werden op de website maar de voorraadkast was al leeg. De lieve mevrouw aan de telefoon vroeg of ik nog steeds interesse had en gaf aan dat het nu 3 dagen langer zou duren. Ik gaf aan dat het niet op een dag aan kwam dus nu heb ik mijn cartridges nog niet maar ze zijn dus onderweg. Fijn, met vier van die dingen kunnen we hopelijk weer even voorruit.