Shake it met een cocktailbar!

Cocktail Catering

Hier zijn we weer, terug met een ontzettende gave aktie. Deze aktie heeft eigenlijk voornamelijk te maken met een feestje of evenement, en wie houdt er nou niet van een goed feestje?
Vroeger was je verjaardag hét hoogtepunt van het jaar; toen je klein was kreeg je veel cadeaus en ontbijt op bed, toen je wat ouder werd mocht je een huisfeestje geven met breezers, en in je twintiger jaren stap je over naar een nieuw concept. Want hoe hou je je verjaardag, promotie, feestje of evenement leuk, nieuw en tóch volwassen? Dat is niet door met zijn allen in een kringetje te zitten en kaas en worst uit te delen. De nieuwe hippe manier om iets te vieren, is door Cocktail Catering in te huren!

Nu denk je misschien; huh? Dus ik zal het even toelichten. Via deze site kun je makkelijk en snel een leuke cocktail bar ‘huren’, compleet met bartender, glazen, rietjes, parasolletjes en menu. Je kunt kiezen voor een bamboe design, een mini bar, een grote luxe loungebar, er zit van alles tussen. Ook kun je je eigen menu met siganture cocktails zelfs samenstellen. Je hebt namelijk een rpofessionele bartender tot je beschikking voor de hele avond. Promotie op kantoor? Maak de ‘Baas boven Baas’ cocktail. Verjaardag? Maak een cocktail genoemd naar iedere bijnaam die je ooit hebt gehad. Een evenement? Vernoem de cocktails naar bekende songtitels, artiesten, of personen.

Een vriendin van mij vierde onlangs haar dertigste verjaardag en nodigde iedereen uit voor een ‘houseparty’. Aangezien je op een gegeven moment vooral nog maar uit eten gaat voor je verjaardag, was dit dus best een verrassing, hoe het eruit zou komen te zien. Zouden we net als vroeger dansen op Britney Spears, drankspelletjes doen en met stift op het voorhoofd schrijven van de persoon die in slaap was gevallen? Het grappige is; dit kán natuurlijk altijd, als er genoeg drank is geregeld. Dan worden ook de zuurste partygangers weer even kind. Maar het hóéft niet. Met een cocktail bar kun je ook een erg chique, sophisticated avond tegemoet gaan. Daarnaast is alcohol een optie, je kunt ook alcoholvrije drankjes serveren, of er een sapjes, koffie en thee bar van maken. Alles kan, ze passen het aan naar jouw wensen En is dat niet wat we zo graag willen, op ons feestje? Of je het nou netjes, beheerst, chique, of wild, gek en dronken wil maken, alles kan met een cocktailbar.