Stortdouche, haal luxe naar je badkamer.

stortdouche

Geniet jij ook altijd zo van de badkamer tijdens een nachtje of weekendje weg? Het luxueuze gevoel, de ruimte, het interieur maar vooral het genot van de stortdouche? Tijdens een nachtje of weekendje weg baan je jezelf in een gevoel van luxe en comfort en hier heeft de stortdouche een groot aandeel in.

 

De stortdouche

Lange tijd leek de stortdouche alleen weggelegd voor een nachtje of weekendje weg maar dat is inmiddels verleden tijd. Megadump Wormer heeft een uitgebreid assortiment wat betreft stort-, regen- en watervaldouches voor elke badkamer en elk budget. Met dit product krijgt zelfs de meest simpele badkamer een luxe uitstraling en zorgt voor douchemomenten die voorheen alleen in hotels werden ervaren. Aan u alleen de taak om een keuze te maken welke douche u in huis wilt hebben. Bij Megadump kan er een keuze worden gemaakt voor een complete doucheset of losse onderdelen. De complete doucheset bestaan onder andere uit een muur- of plafondbevestiging, een inbouw thermostaat, de bedieningsknoppen of kranen, de douchekop en eventueel een extra handdouche inclusief houder. Mocht u al in het bezit zijn van een stortdouche maar een component willen vervangen dan zijn alle onderdelen ook los te verkrijgen.

 

Het installeren van een stortdouche

De installatie van een stortdouche gaat wel iets anders te werk dan de installatie van een gewone douche. Door de technologie is het lastig om deze douche zelf te monteren maar daar heeft megadump iets op bedacht. Mocht je bij hun een een complete stortdouche-set kopen of losse onderdelen dan wordt is de montage geheel gratis. De klant maakt een keuze voor een opbouw (ideaal voor een bestaande badkamer) of inbouw stortdouche. Bij een opbouwsysteem is de douche aan de bovenkant van de glijstang gemonteerd. Dit kan eventueel gecombineerd worden met een losse handdouche die middels een houder aan de glijstang bevestigd kan worden. Beide douchekoppen zijn dan te bedienen met de kraan. Ook kunt u middels de kraan switchen tussen de verschillende douches.

 

Van klassiek tot elegant

Ook de stijl van de stortdouche kan de klant helemaal zelf bepalen. Wil je als klant een meer klassieke uitstraling dan kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor zilver en ronde vormen, wil je juist meer op zoek naar iets moderns dan kan er gekeken worden naar een zwarte of witte douche met rechte vormen. Voor ieder wat wils dus.

 

Neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie!